Praktijk Hoogewerf

De therapeuten/ jeugdpsycholoog

Linda Mooijekind (MSc, Vrije universiteit, Amsterdam) is psycholoog en werkzaam in meerdere praktijken. Gespecialiseerd in het behandelen van adolescenten die zoeken naar hun identiteit. Veel voorkomende klachten die ze behandeld zijn angst en depressie klachten.
Linda Mooijekind is psycholoog en lid van de psychologen vereniging NIP
 

Suzan Blüm is opgeleid als integratief kindertherapeut. Suzan werkt op een gelijkwaardige manier en gaat op een liefdevolle en confronterende manier aan de slag. De integratieve visie gaat uit van de expertise van het kind. Een therapeut is deskundig maar een kind weet wat het probleem is. Het uitgangspunt is de eigen kracht en oplossingen van het kind én binnen het gezin.

Cindy Peerdeman is opgeleid als kindercounslor en kinder en jeugdtherapeut

Pascal  (MSc, University of Middlesex, Londen) is opgeleid in de gestaltmethodiek, gestalttherapie, ontwikkelingspsychologie, psychopathologie en gestalt- psychotherapie. Pascal Hoogewerf is lid van de beroepsvereninging NVAGT en opgenomen in het RBCZ register.

Monique Papen is als hypnotherapeut opgenomen in het RBCZ register, psychosociaal begeleider, kindercounselor en NLP Master Practitioner

We zouden graag van je horen

Contact

Locatie Hoorn

locatie Purmerend

locatie Volendam

Vragen?

  • Contactformulier