Vacature relatie therapeut

Relatie therapeut

Praktijk Hoogewerf – Purmerend

Praktijk Purmerend www.relatietherapiepurmerend.nl / kinder-enjeugdtherapie.nl is een onderdeel van Praktijk Hoogewerf (www.gestaltpas.nl). De succesvolle praktijk is op korte termijn op zoek naar een relatietherapeut in de werkvelden relatietherapie, kinder- en jeugdtherapie en/of kunstzinnige therapie

Je voldoet minimaal aan:

1. Een afgeronde opleiding waarmee je in aanmerking komt voor vergoeding (of hier zicht op). Bijvoorbeeld lidmaatschap van de beroepsverenigingen NAP, NFG of NIP.

2. Opleiding als relatietherapeut, psycholoog en/of BIG geregistreerde therapeut.

3. (Enige) ervaring met psychotherapie/ relatietherapie

Wensen: – Flexibele werktijden, ook mogelijkheden op avond of in het weekend. – Holistische werkwijze (denk aan affiniteit gestalttherapie, innerchild, NLP). – Bereid om op meerdere terreinen werkzaam te zijn zoals kinder- en jeugdtherapie, individuele psychotherapie, kunstzinnige therapie en relatietherapie.

Wij bieden: – Zelfstandigheid met de mogelijkheid tot begeleiding. – Een mogelijkheid om je volledig te kunnen concentreren op het voeren van een praktijk ZONDER: administratie, acquisitie, boekhouding etc. DIT WORDT VOOR JE GEREGELD!

Als je een enthousiaste en oprechte therapeut bent die graag wil samenwerken en meehelpen om deze praktijk verder uit te bouwen tot een ‘gezondheidscentrum’ vragen wij je te reageren door middel van een CV. In deze CV zien wij graag terugkomen dat je aan onze 3 eisen kunt voldoen en hoe je aan onze wensen een invulling kunt geven. Daarnaast vinden wij het ook prettig te weten welke wensen jij voor ogen hebt.

Wij zien graag je sollicitatie tegemoet!

Praktijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *